Alla inlägg under januari 2012

Av Hanna Björkman - 6 januari 2012 10:25

Gjorde något oerhört befriande igår, jag inaktiverade min facebook! Kände att det var läge för det. Tycker det känns så trist nuförtiden när alla har stenkoll på vad man gör utan att ens prata med en. Visst en blogg har ju lite samma effekt men här är det betydligt mindre läsare än vad jag har "vänner" på facebook. Ska pausa från fejjan och se om jag klarar mig utan den. Dom som är intresserade av hur det går för mig och grabbarna har det brukar vi umgås och prata med så det känns inte som att det kommer bli så svårt att klara sig utan fejjan.  Bella klarar sig ju finfint så varför skulle inte jag göra det?  


Ska behålla min lilla dagbok/blogg men vi får se hur ofta det kommer uppdateringar!

Dom flesta som läser här har ju mitt nr ifall ni är intresserade. 

Av Hanna Björkman - 6 januari 2012 04:06

Nu kan vi prata om nattsudd! Har sovit större delen av JVM finalen men nu ser jag sista perioden. Spännande!

 
Av Hanna Björkman - 5 januari 2012 14:17

Ojoj vilken slappardag det blev idag! Vi hade så stora planer men det har inte blivit något av dom alls. Får ta ny tag imorgon istället. Måste ta oss till Haparanda och kanske Luleå. Vi ska köpa en garderob och mer förvaring till Hjalmars  rum och så behöver han en ny overoll. Lillgubben har vuxit! Han har blivit längre sen i höstas och det hade jag räknat med men jag ides ändå inte köpa nån ny overoll eller täckbyxor i höstas bara för att när han fortfarande kunde ha både täckdressen och overollen. Var på Team igår men hann inte riktigt kolla ordentligt så jag får fara dit igen men utbudet är nog större i Luleå eller Happis skulle jag tro. Tycker inte att jag har sett nå fina ytterkläder i år tyvärr men jag har ju å andra sidan inte letat allt för hårt. Ska kolla vad webben har att erbjuda också.


Vi har gjort en deal jag och John. Han ska göra badrummet medans jag ansvarar för att trappen blir färdig. Just nu går det bäst för John men jag skyller på att jag har jobbat nu under julhelgerna. Vi har köpt klinkers och nu ska vi bara komma på vad vi ska göra med väggarna. En del grejer har verkligen inte gått våran väg efter husköpet här men det hör väl till. Hjälper ju inte att man deppar ihop utan det är bara le och vara glad och tänka att man gör om och gör rätt! Vi kommer iaf få ett oerhört snyggt badrum och massa bra förvaring! Mina planer med trappan har skitit sig tyvärr men jag har tänkt om och det kan nog bli minst lika bra. Har slipat några trappsteg så det går framåt. Skulle behöva ha en heldag utan barn tror jag så man kan köra på med slipen och slippa bry sig om att det låter illa men det får bli nån helg då jag har en ledig dag.


Nu ska jag leta fram nå tjusigt nagellack och försöka piffa till mig inför kvällen. Tror inte att jag törs komma i mjukisbyxor ikväll   




Av Hanna Björkman - 3 januari 2012 23:54

Nattsuddarlöftet går inget vidare! Sitter uppe och ser Sverige mot Finland i JVM. Nå det händer inte så ofta att Sverige får spela semi i JVM så strunt samma. Dessutom har vi sovit till 9.30 på morgon hela familjen! Helt sjukt hur bra Helge sover numera när han sover i eget rum. Hjalmar hostar fortfarande massor så han sover med oss för tillfället. Var i alla fall väldigt längesen vi fick sova så länge hela familjen samtidigt och jag tackar inte nej till det för nästa vecka är vardagen tillbaka och då får man inte sova halva dagen.


Ser framemot torsdag för då ska jag umgås och äta gott med goda vänner. Är sista dagen för Elin här i stan på ett tag så det blir kul och hinna se henne en gång till innan hon far. Torsdag är veckans enda lediga dag dessutom så vi får se om vi hittar på nå annat kul under dagen. Hjalmar har pratat en hel del om skotern sista tiden så mitt i allt kanske vi tar oss en sväng med den. Annars så består den här veckan mest av jobb men det går fint det också, man kan inte vara ledig jämt!


Åter till matchen!

Av Hanna Björkman - 2 januari 2012 21:47

och jag välkomnar det nya året med öppna armar. 2011 har varit ett lärorikt år på många sätt och vis och även om inte allt som jag lärt mig varit positivt så känner jag mig starkare och mer säker på mig själv än förut. Jag har lärt mig att stå upp för mig själv på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare. Har lovat mig själv två saker inför det här året och det första är att jag ska lägga min energi på saker som jag får energi tillbaka ifrån som tex. familj, goda vänner och egen träning. Tiden försvinner alldeles för fort ibland och jag har lärt mig att man måste fokusera på det som är viktigt. För det andra ska jag försöka göra mig av med några av mina ful ovanor. Sluta nattsudda och sluta äta massa skrot. Inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att jag mår sjukt mycket bättre när jag inte äter massa socker och bröd. Där har ni mina löften till mig själv. Har smygstartat med att träna bort en ful ovana, började redan innan jul. Har slutat tvätta håret varje dag och bra går det! Nu tvättar jag håret ungefär 2 ggr i veckan motför 7 ggr i veckan  


Annars så kommer 2012 bjuda på mycke trevligheter. Det blir 1 års kalas flera gånger om i år, men först och främst kommer vi fira våran Helge som fyller 1 år om ganska exakt 1 månad. Hjalmar fyller hela 4 år till sommaren! Känns som att han nyss föddes. Vart tar all tid vägen?! Minst ett bröllop (vore kul med något mer) ska vi på och en Bruce Springsteen konsert. Ja det är en liten del av roligheterna men sen gissar jag på att 2012 kommer bjuda på flera trevliga middagar och spelkvällar med våra fina vänner. När kör vi nästa? Vi skulle ju behöva få tillden där barnfriakvällen som vi pratat om   


Årets sista dag firades hos Ida, Sami, Alda tillsammans med Stina och Elin och alla hundar. Vi åt trerättersmiddag och spelade lite spel, släppte thai lyktor och mös. Sov över hos Rydberg/Löf så vi skulle slippa åka hem tidigt och det var ett smart drag. Det enda som var lite synd var att Hjalmar var och är väldigt hostig. På nyårsdagen fick stackaren till och med spy för att han hostade så mycket men nu verkar det ändå gå åt rätt håll.


Hoppas ni alla får ett riktigt bra 2012, det ska jag ha!


Nä sluta nattsudda var det!

God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards