Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Hanna Björkman - 11 juni 2011 22:23

Helge är nu dopad och klar och det gick som en dans! Helge var på topphumör hela tiden men det brukar han ju alltid vara. Däremot så däckade han direkt vi kom hem men det var ganska väntat för han körde en no sleep innan dopet, tror han powernapade i 10 min just innan. En flicka från kyrkan sjöng Det gåtfulla folket åt Helge och  alla andra barn i kyrkan och hon sjöng så himla fint!! Man kan nästan säga att Helge valt den låten själv för varje gång den spelats på Spotify så har han börjat skratta och idag i kyrkan så såg man att han kände igen låten. Nä det var verkligen superfint. Ett lyckat dop. Tusen tack alla som var med oss idag.


Annars så kämpar vi på i värmen. Lilla Helge har det tufft, han sover lite dåligt i värmen men han håller ändå humöret uppe. Han har fått sova i garaget eller ute i skuggan där det har fläktat och så får han vara utan kläder, antingen i bara blöjan eller helt näck. Han blir tokvarm lillgossen så jag lider med honom men det är bara gilla läget. Man får helt enkelt se till så lillgubben har det svalkigt och skönt, inga filtar på eller i vagnen så han blir varm.


Hjalmar gillar inte heller den extrema värmen men honom kan man få i glass eller fylla poolen så han får svalka sig i vattnet så det är lite enklare att hålla honom nöjd i värmen. Sen gillar han ju när han slipper ha på sig kläder   Själv så njuter jag för fullt av solen och värmen, gillar att man fått lite färg på kroppen!


Nu ska jag fortsätta slappa i soffan! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards